Padasjokelaiset voitokkaita Kuhmoisten puulaakisarjassa ★

Oman puulaakilentopallosarjan näivetyttyä Padasjoen Yrityksen lentopallojaoston porukka osallistui ensimmäistä kertaa naapurikunnan puulaakisarjaan ja toi heti voiton kotiin.

Puulaakisarjaa Pa­dYlaiset pelasivat joukkuenimellä Laakeri. Lentopalloa tahkottiin Kuhmoisten urheilupyhäkössä koko talvikauden ja kovimman vastuksen padasjokelaisille antoivat Kuhmoisten ukraina­laiset. KuhU:ssa pelaa Ukrainan MM-joukkueessa pelanneita, joten ihan heppoisesta joukkueesta ei todellakaan ole kyse.

Sarjaan osallistui kuusi joukkuetta: Laakeri, KuhU, Peikot, DKK, Kelkka ja Kukkopallo. Padasjoen joukkueessa pelasivat Vesa Rantanen, Jape ja Jesse Rouvala, Joni Vehkamäki, Janne Sandholm ja Eemeli Lehtinen.

Sarjan päätyttyä pelattiin Kuhmoisissa 20.4. vielä maakuntaturnaus, jossa Luopioinen vei voiton häviämättä koko turnauk­sessa yhtään erää. Lähimpänä pistemenetystä Luopioinen oli padasjokelaisjoukkueen kanssa.

Toiseksi turnauksessa sijoittui Lammi, kolmanneksi Kuhmoinen, neljänneksi Padasjoki ja viidenneksi Tuulos. Tur­nauksessa Padasjoen joukkueessa pelasivat samat henkilöt kuin puulaakisarjassa, sillä erotuksella että turnauk­sessa pelasi myös Suvi Toivonen.

Ensi vuoden huhtikuussa on Padasjoen vuoro isännöidä maakuntaturnausta.

Scroll to Top