Lenkkikirjauksia lähes tuhat ★

Lähes 1000 suoritusta oli kirjattu kesä-elokuun aikana lenkkilaatikkojen vihkoihin.

Aktiivisimmat kylät olivat kirkonkylä, Kasiniemi ja Nyystölä. Lisäksi laatikoita oli Arrakoskella, Auttoisilla, Kellosalmella, Maakeskessä ja Vesijaolla. Vihkoon nimensä kirjoittaneiden kesken on arvottu 5 kappaletta Padasjoki-tuotepalkintoja; voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

– Ensi kesäksi yritetään tiivistää markkinointia ja yhteistyötä kyläyhdistysten kanssa, jotta väki saadaan aktiivisesti kirjaamaan liikuntasuorituksiaan. Vuoden 2024 alkuun on myös suunnitteilla liikuntakampanja, joko kilometrikisan tai muun haasteen muodossa, sanoo kunnan liikuntakoordinaattori Mari Engberg.

– Ryhmätoiminta on syksyllä ollut vilkasta, niin uimahallin vesiliikuntaryhmät kuin muutkin hyvinvointipalveluiden liikunta­ryhmät ovat saaneet väen mukavasti liikkeelle. Uuden ryhmän, eli kevyen kuntojumpan saama hyvä vastaanotto on ollut erityisen ilahduttavaa. Seniorisalin kävijämäärä on myös edelleen nousussa. Nyt ollaan taitettu koronatalvien notkahdus, ja ryhmätoiminta on virkistynyt koronaa edeltävälle tasolle.

Scroll to Top