Markkinakisailujen tuloksia ★

Sahtimarkkinoiden renkaan– ja ketjunheiton mestaruudet ratkottiin jälleen. Kisoja on käyty vuodesta 1990 asti, väliin on jäänyt vain pari koronavuotta.

– Ketjunheittoa on viime vuosina hallinnut Timo Marttinen. Tänä vuonna tulos jäi hiukan aiempaa vaatimattomammaksi, liekö nesteytys jäänyt vähälle,arvioidaan Padasjoen Yrityksestä, jonka lentopallojaosto kisat järjesti.

Renkaanheitossa on useampana vuotena ollut kärjessä poika ja isä Ahonen, Casper ja Lauri. Tänä vuonna mestaruuden uusi Casper, joskin arvonnan kautta, sillä molemmat heittivät kymmenestä renkaasta kuusi tappiin.

Ketju: 1) Timo Marttinen 402, 2) Kia Snellman 372, 3) Kai Suntela 352. Ketju, alle 15v: 1) Kasper Hietala 311, 2) Roni Suokas 301, 3) Leo Mäkinen 282.

Rengas: 1) Casper Ahonen 6, 2) Lauri Ahonen 6, 3) Kia Snellman 5

Markkinoilla pääsi testaamaan myös otevoimiaan alasimenpidossa (30 kg) ja 75-kiloisen rautasalkun nostossa. Läheskään kaikki eivät kisavälineitä saaneet edes ylös, osa kellotti hyviä aikoja. Markkinaennätys kahdella salkulla oli paikallisen viljelijän, 1.23.

Scroll to Top