Leirillä kansallispuistossa ★

Saarileirillä saatiin nauttia helteisestä säästä Päijänteen rannalla. Padasjoen kunnan perinteikkääseen saarileiriin osallistui viime viikolla 24 alakouluikäistä, joista suurin osa paikkakuntalaisia. Kun ohjaajia oli yhteensä seitsemän, oli Kelventeessä melkoinen telttakylä.

Kelit ja maisemat olivat kohdillaan saarileirillä Kelventeessä.

Leiriaika oli lapsille samalla lepoa somesta, sillä kännykät kerättiin leiriläisiltä pois heti alkuunsa. Tekemistä oli muutenkin riittämiin niin, että onkipuuhiinkaan ei lopulta ehditty ollenkaan. Uiminen ja vesileikit olivat leirin suosituin ohjelmanumero, mutta lisäksi mm. kilpailtiin leiriolympialaisissa ja käveltiin harjusaaren maisemapolulla. Maastopalovaroituksen takia tulta ei voinut sytyttää, joten ruokakin piti valmistaa kaasugrillillä.

Nuokku on heinäkuussa avoinna kolmena päivänä viikossa. Tiistaisin on 3.–6.-luokkalaisille suunnattua nuokkuilua ja myöhemmin isommille tarkoitettu kuntosalivuoro, keskiviikkoisin panostetaan ulkoiluun eli viedään nuorisoa pelaamaan padelia, frisbeegolfia ja biitsilentistä yms.

Konsta Suokas on palannut vapaa-ajanohjaajaksi suoritettuaan varusmiespalveluksen. Kesäohjaajana työskentelee myös Eemeli Lehtinen.  

Scroll to Top