Gangsterifarssi kesäteatterissa ★

Sunnuntaina 30. kesäkuuta Padasjoen harrastajateatterilla on tämän vuoden kesäteatterinäytelmän ensi-ilta. Näytelmänä on Marko Lyyran käsikirjoittama Adalmiinan yhdeksän henkeä.

Näytelmää ohjaa kesäteatterin vanha konkari Riitta Keinänen-Korpela.

Kaikki on valmiina Nyystölässä ensi-iltaa varten.

Keinänen-Korpela on erittäin tyytyväinen tämän kesän lavasteisiin kesäteatterilla Nyystölässä.

Meillä on tässä kaksi näyttämöä, Adalmiinan asunto ja Mustan Kollin Klupi. Kiitämme erityisesti Järvi-Hämeen Osuuspankkia, sillä he mahdollistivat meille näin hienot lavasteet.

Adalmiinan yhdeksän henkeä on 1980-luvulle sijoittuva gangsteriteemainen näytelmä. Näytelmää on esitetty vain kerran aikaisemmin Pieksämäellä, jonka vuoksi näytelmän käsikirjoittaja on lupautunut tulemaan katsomaan näytelmän Padasjoelle.

Näytelmä pääpiirteittäin kertoo menneestä rikoksesta, joka tulee uudestaan päivänvaloon. Luonteeltaan tämä näytelmä on farssi, hyvinkin absurdi, ripauksella dekkarimaisuutta ja eritoten komediaa. Suosittelemme erityisesti näytelmää huumorintajuisille ihmisille.

Tänä vuonna käsikirjoitus ei ole aivan koko perheen näytelmäksi soveltuva mm. leikkiaseiden paukkeen vuoksi, mutta vanhemman vastuulla pienetkin lapset saavat tulla katsomaan näytelmää.

Scroll to Top