Pääsiäisrieha Toritulla ★

Toritun kyläyhdistys järjestää taas kaikille avoimen pääsiäisriehan lankalauantaina 30. maaliskuuta kello 14. Tapahtuma on paljolti samankaltainen kuin viime vuoden pääsiäislauantaina pidetty rieha. Viime vuonna pääsiäinen oli tosin vasta huhtikuun puolella.

Rieha järjestestetään Sepänmäen museon pihamaalla. Sinne sytytetään myös pääsiäiskokko lumihankien keskelle.

Lapset saavat etsiä kätkettyjä pääsiäismunia. Keskimaan tallin poni tarjoaa kärrykyyditystä pientä maksua vastaan.

Puffetissa myydään grillimakkaroita sekä kahvia, virvoitusjuomia ja munkkeja.

– Viime vuonna lapsille oli tarjolla tapahtumassa myös tarratatuointeja, koirailmapalloja ja pallonheittoa. Muun muassa talkolaisten määrä ratkaisee sen, mitkä niistä pystytään järjestämään tällä kertaa, kerrotaan kylältä.

Vuosi sitten tapahtuma houkutteli paikalle todella paljon väkeä ja keli oli aurinkoinen. Toritun ensimmäinen rieha-tapahtuma pidettiin toissa kesänä, siihen saatiin tuolloin Leader-rahoitusta, mutta viime ja tämän vuoden pääsiäisriehat kustannetaan kokonaan kyläyhdistyksen omin varoin.

Scroll to Top