Väki väheni jälleen viime marraskuussa ★

Marraskuussa 2023 väki väheni kahdellatoista. Kuukausi olikin vuoden toiseksi synkin väkitappiolla mitattuna, vain syyskuu vei enemmän asukkaita (16) Padasjoelta. Padasjokelaisia on viimeisimmän laskennan mukaan 2727, mikä on 23 vähemmän kuin vuosi sitten.

Marraskuussa ei syntynyt yhtään vauvaa. Syntymän kautta uusia padasjokelaisia saatiin tammi-marraskuussa yhteensä 12. Kuolema korjasi kahdeksan padasjokelaista marraskuussa, yhteensä 50 tammi-marraskuussa.

Poismuuttajia oli 11 kuukaudessa neljä enemmän kuin tulomuuttajia. Marraskuussa 9 padasjokelaista siirtyi muualle, kun taas viisi tuli padasjokelaiseksi muuton kautta.

Kunnan sisällä muutettiin myös vilkkaasti. Marraskuussa yhdeksän padasjokelaista vaihtoi osoitetta, kaiken kaikkiaan vuoden aikana marraskuun loppuun mennessä sisäisiä muuttajia oli 107.

Avioliittoja solmittiin yksi ja avioeroja astui voimaan myös yksi marraskuussa.

Kuhmoisista marraskuu vei 15 asukasta, mikä käänsi vuoden kokonaismuutoksen 13 miinukselle. Elävänä syntyneitä tilastoitiin tammi–marraskuussa pohjoisnaapurissa seitsemän, kuolleita 52. Kuntien välinen nettomuutto on Kuhmoisissa plusmerkkistä. Maahanmuuttajia on siellä tänä vuonna 36, kun meillä 20.

Scroll to Top