Toiminnallisesta joulukalenterista löytyy kivaa tekemistä joka päivälle ★

Tässä hyvinvointipalvelujen organisoimaa toimintaa viikoksi eteenpäin:

To 7.12. Nuokulla (Vaahteratie 4) vietetään avoi­mien ovien päivää klo 16–18. Toimintaan ja tiloihin saa tulla tutustumaan, glögitarjoilu. Lisäksi kirjastolla aukeaa­ lasten ja nuorten tietokilpailu.

Pe 8.12. Kauneimpia joululauluja lauletaan Kasiniemen Kokkopirtillä klo 18, glögi- ja piparitarjoilu.

La 9.12. Kirkonkylän kyläyhdistys järjestää tunnelmallisella Mainiemen sahalla joulumyyjäiset klo 10–13. Yhteiskristillinen kuoro esittää joululauluja S-marketilla klo 11–12 ja K-marketilla klo 12–13, glögi- ja piparitarjoilu.

Su 10.12. voit käydä kokeilemassa onnea­si Aijakan kinkkubingossa klo 12. Ja vielä illalla klo 18 Kauneimmat Joululaulut-messu Padasjoen kirkossa.

Ma 11.12. on kirjastolla ohjelmaa: ensin jouluinen tuolijumppa (maksuton) klo 9.30 ja illalla Padasjoen 4H-yhdistyksen yhdessä SPR:n, MLL:n sekä vanhusneuvoston järjestämä jouluaskarteluilta klo 17–19. Tilaisuudessa tehdään jälleen vanhus- ja vammaisyksiköihin joulukortit. Kortteja voi tulla tekemään myös itselleen.

Ti 12.12. lauletaan kauneimpia joululauluja Olkkarilla klo 11. Illan hämärtyessä voi käydä kiertämässä varhaiskasvatuksen joulupolun Majavan päiväkodilla klo 16–18. Sen jälkeen ehtii vielä Nuorisoseuran tarjoamaan tuolijoogaan klo 19 Pappilanmäen koululle.

Ke 13.12. lauletaan kauneimpia joululauluja Pitokärjessä klo 18. Helluntaiseurakunta tarjoaa jouluista ohjelmaa ja ukrainalaisia herkkuja Helluntaitemppelillä klo 18.

Scroll to Top