Joulukuu täynnä toimintaa ★

Toiminnallinen joulukalenteri on kerätty kunnassa jälleen kerran ja tapahtumiahan meillä riittää! Joulukuun kaikki 24 luukkua toimintoineen takasivulla 30.11. lehdessä, entiseen tapaan esittelemme lisäksi juttumuodossa tarkemmin tulevan viikon tapahtumat.

Heti perjantaina 1.12. Nyystölän kyläyhdistys järjestää Joulutulet Monuksella klo 18. Tarjolla on pullakahvit, glögiä ja makkaraa. Paikalla on myös kunnanjohtaja Juha Rehula. Lisäksi 1.12. pääsee laulamaan joululauluja sekä suomeksi että ruotsiksi, kun klo 17 Vesijaon Harjulassa (Vesijaonraitti 141) on yhteistyössä seurakunnan kanssa Kauneimmat Joululaulut –tapahtuma ja klo 18 kirjastolla Svensk spåkcafe (ruotsin kielikahvila) järjestää De vackraste julsångerna –kauneimmat joululaulut ruotsiksi.

Lauantaina 2.12. on säpinää aamuyhdeksästä iltakuuteen: Työväentalon joulumyyjäiset ovat klo 9–15, Maakesken kylän joulumyyjäiset Rientolassa klo 10–13, Keinuhongan tilan joulunavaus klo 10–16 ja vielä Yrittäjien ohjelmallinen joulunavaus ilotulituksineen klo 15–18 kirkonkylällä keskustan alueella.

Sunnuntaina 3.12. on ensimmäinen adventti ja kirkonmenojen jälkeen klo 11.30 lähetyksen adventtimyyjäiset Kuntalassa klo 11.30. Klo 15 pääsee laulamaan kauneimpia joululauluja Mainiemen sahan jouluisessa tunnelmassa.

Kullasvuoren maisematornien jouluvalot syttyvät maanantaina 4.12. Hyvinvointipalveluista pyydetään huomioimaan, että lumiseen aikaan torneille on kulku ainoastaan merkittyä talvipolkua pitkin: lähtö Opistotalon takaa tai Päijänteentien varresta.

Tiistaina 5.12. Kierrätyskeskus on avoinna klo 12–16: glögi- ja piparitarjoilu sekä kaikki joulukoristeet 50 % alennuksella. Illalla kauneimmat joululaulut Auttoisilla, Pykälistöllä (Hämeenlinnantie 1017) klo 18.

Keskiviikkona 6.12. Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus ja juhla Padasjoen kirkossa klo 10, seppeleenlasku sankarihaudalla ja juhlakahvit Kullasvuoren koululla. Klo 17 partiolaisten kynttiläkulkue Olkkarilta sankarihaudoille.

Scroll to Top