Hallintojohtajan virka taas hakuun ★

Hallintojohtajan virka tulee hakuun, kolmatta kertaa tämän vuoden aikana. Hakuaika päättyy 9.11. ja virka on tarkoitus täyttää 8.2.2024 alkaen.

Hakuilmoituksessa kunta etsii yhteistyötaitoista hallinnon ja talouden osaajaa, jolla on kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja kehittämistyöstä. Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi hakijalta edellytetään kokemusta alan vastuutehtävistä, eduksi katsotaan neuvottelutaidot, palvelualttius ja hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Kunnan johtoryhmään kuuluva hallintojohtaja toimii hallinnon toimialan päällikkönä ja kunnanjohtajan sijaisena tarvittaessa. Hallintojohtaja vastaa henkilöstöhallinnosta, valmistelee asiat kunnanhallitukselle ja -valtuustolle sekä toimii niiden pöytäkirjanpitäjänä. Hallintojohtaja järjestää vaalit sekä vastaa talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja valittavan on ennen viran vastaaottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Valintatyöryhmäksi nimetään valtuuston puheenjohtajisto ja kunnanhallitus sihteerinään vt. kunnanjohtaja.

Hallintojohtajan virka on ollut jo kahdesti avoinna tänä vuonna. Maaliskuussa saapui yhteensä 12 hakemusta ja toukokuussa kolme lisää. Kunnanhallitus päätti kesäkuussa, että hallintojohtaja virka jätetään täyttämättä, ja että asiaa käsitellään uudelleen kunnan hallinnollisen tilanteen selkiydyttyä. Virka päätettiin 30.6. täyttää määräaikaisesti 7.8.2023–7.2.2024.

Hallintojohtajana on elokuusta asti toiminut Jyri Mäntylä. Määräaikaisella pestillä saatiin lisäaikaa vakituisen viranhaltijan hakuprosessiin.

Scroll to Top