Avantouintipaikka vielä tänä talvena satamaan ★

Satamassa on purettu vanha varasto ravintolan vierestä ja tilalle rakennettavan uuden varastorakennuksen toiseen päätyyn tulee muutaman neliön suuruinen pukuhuone talviuimareille. Päijänteelle on toivottu talviuintipaikkaa jo pidemmän aikaa.

Perustustyöt ovat jo meneillään. Rakennustyön on määrä valmistua tämän vuoden puolella, joten uusi avantouintipaikka saadaan otettua käyttöön vielä tämän talven aikana. Pumppu pitää reiän jäässä avoimena.

Varaston edustalla olevaan pieneen betoniseen ulokkeeseen kiinnitetään 4,5–metrinen ponttoonilaituri, joka palvelee avantouimareita talvikaudella ja siirtyy kesäksi viranomaislaiturin viereen palvelemaan sup–lautailijoita ja melojia.

Laiturinkansia aletaan uusia joulukuun alussa.

Yksi tienparannuskohdekin on kunnalla työn alla Hakatiellä.

Scroll to Top