Torstaina joulukuun 13. päivänä 1973 ★

Valtuusto hyväksyi vaihtokirjan, jonka mukaan Padasjoen kunta antaa valtiolle Auttoisilla oleva Kulo-Kämpän tilan ja 51 000 mk ja saa Suomen valtiolta noin 20,7 ha suuruisen alueen Kullasvuorta.

Kullasvuoren Kellon myymälään murtauduttiin. Vorot veivät noin 10 000 markan arvosta kultaesinteitä ja kelloja. Samalla tunkeuduttiin samassa talossa olevaan ravintolaan, mistä anastettiin noin 80 pulloa alkoholia ja pieni erä savukkeita.

Avajaiset Nelosmutkassa. Torstaina avattiin Lahden Seudun Kauppakunnan uusi ravintola Nelosmutka.

Karoliinankolttu Keskolle. Viitisen vuotta on Nyystölässä entisellä kunnalliskodin mielisairasosastolla toiminut ompelimo, jossa on työskennellyt 35-40 työntekijää. Tammikuussa se siirtyy Keskon Vaatetustehtaalle.

Suomi-Kiina -pöytätenniksen maaottelu Padasjoella 15.2. Yhteiskoululla.

Scroll to Top