Joulunavaustapahtuma sai ihmiset liikkeelle ★

Padasjoen yrittä­jien järjestämä joulunavaus sujui leppoisissa tunnelmissa, jossa joulufiilistä lisäsi talvinen pakkassää. Elävää musiikkia esitti aluksi paikallinen orkesteri Yön sävel ja myöhemmin rap-artisti Joacim.

Paloauto oli paikalla, ja Keskimaan tallin ponit.

– Kiva tapahtuma, olin iloisesti yllättynyt miten paljon ihmisiä oli paikalla kylmästä säästä huolimatta ja ennen kaikkea ilahduin siitä, miten paljon ihmiset osasivat laulaa mukana, kommentoi hyväntuulinen artisti keikkansa jälkeen.

Nuorella artistilla on itsellään rankka tausta koulukiusaamisen ja jo selätetyn syövän sairastamisen vuoksi, mutta hän jaksaa keikkailun lisäksi käydä kouluilla pitämässä kiusaamisen vastaisia luentoja.

– Olen itsekin kotoisin Padasjoen kaltaisesta pienestä kunnasta. Tulen mielelläni tännekin esitelmöimään, jos vain kutsutaan.

Useammassa keskustan liikkeessä kuten Paperikeitaassa, Aulin Hius & Kengässä ja kukkakaupassa oli arpajaiset sekä tarjolla lämmintä glögiä.

Annan eläinlääkäripalvelut muuttui leluystävälääkäriksi ja lapset saattoivat tuoda lelujaan terveystarkastukseen lääkärin luo. 

Kauppakulmassa lapset pääsivät koristelemaan pikkukuusia ja ja ravintola Mörön omistaja apureineen sai tehtailla pitsoja lähes taukoamatta.

– Uutta meillä on hampurilaisateriat sekä makkarakori. Nämä ovat ainakin aluksi valikoimissa vain viikonloppuisin.

Scroll to Top