Uusi apteekkari Kuhmoisista, aloittaa joulukuun alussa

Susanna Palojoki on valittu Padasjoen uudeksi apteekkariksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.12.2023.

– Olen varsinaisesti helsinkiläinen, mutta minulla on ollut useita vuosia kesäpaikka Kuhmoisissa, jossa nyt asumme mieheni kanssa. Aikuinen tyttäremme asuu Helsingissä. Kesäpaikka on minulla äitini perintönä; hän oli kotoisin Kuhmoisista, kertoo Palojoki.

– Tämä seutu on minulle tuttua. Viimeiset pari vuotta olen ollut työssä Kuhmoisten apteekissa, sitä ennen Kihniön apteekissa. Apteekkiurani aikana olen työskennellyt monessa apteekissa, kauimmin Helsingin Vuosaaren apteekissa.

Nykyisen apteekkari Pertti Hietasen edeltäjän aikana Palojoki oli kolme kesää töissä Padasjoen apteekissa.

– Padasjoki ja padasjokelaiset tulivat minulle tutuiksi jo silloin.

– Tunnen entuudestaan kaikki apteekin työntekijät, joten mieluisaan paikkaan tulen. Toivon jo aiemmin alkaneen hyvän yhteistyön jatkuvan tästä edelleen.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean 4.5. päättyneessä haussa Padasjoelle oli hakijoita kaikkiaan 8. Palojoen valinta tapahtui 23.8. ja 3.10. hän on perustanut Padasjoelle yrityksen Apteekkiliike Susanna Palojoki.

Scroll to Top