Tilaaja! Tutustu verkkolehteen

Eikö paperilehti tule ajallaan eikä näköislehden lukeminenkaan nappaa? Eipä hätää, paperilehdessä julkaistut jutut tilaajien luet­tavissa myös verkkosivuillamme. Yksi maistiais­juttu jopa ennen paperilehden ilmestymistä ja loput myöhemmin lehden ilmestyttyä.

Verkkosivumme ovat nimittäin uudistuneet: koko sisältö paperilehden kestotilaajille (paperi­lehti + näköislehti + verkkolehti) sekä digitilaajille (näköislehti + verkkolehti) ilman lisäveloitusta.

Jos käyttäjä on aiemmin lukenut näköislehteä ti­laa­jana, riittää pelkkä kirjautuminen nettisivuillamme.

Jos ei, täytyy ensin rekisteröityä painamalla ”kirjaudu sisään” -painiketta. Salasana lähetään käyttäjän sähköpostiin. Kun käyttäjätunnus on luotu, täytyy tilaus vielä aktivoida. Tähän tarvitaan tilaajatunnus eli lehden tilaajan asiakasnumero. Jos et tiedä omaasi, saat sen asiakaspalvelusta: ilmoitukset@padasjoensanomat.fi

Scroll to Top