Seurakuntakotia tyhjennetty, tavarat otsonoidaan ★

Käyttökiellossa olevaa seurakuntakotia on tällä viikolla tyhjennetty tavaroista. Tiedossa ei vielä ole, milloin sisäilmaongelmainen talo puretaan, mutta irtaimisto oli kuitenkin hyvä käydä läpi nyt kesäaikaan.

Seurakunnan kaksi naistyöntekijää tekivät ison urakan. Poisheitettävät päätyivät roskalavalle, pelastettavat puhdistukseen. Tekstiilit kuten pöytäliinat ja verhot saavat happokäsittelyn, huonekalut, kastemaljateline ja soittimet otsonoidaan. Astiat on puhdistettu ja toimitettu Särsjärven leirikeskukseen.

Pihalle on tulossa kontti, jossa otsonointi tapahtuu.

– Alakerrassa oli iso määrä vanhoja kirjoja, kenties aikoinaan lahjoituksena saatuja. Kirkkokuoron nuotit ja arkistot ovat nekin olleet seurakuntakodilla, kerrotaan kappelista.

Padaspartio tulee vielä tarkistamaan oman kerhotilansa, mitä sieltä on pelastettavissa.

Sankarivainajien Pro­Patria–taulun salin seinältä siirtää kunta.

Scroll to Top