Keinuhongassa kylälävely, kirjaesittely ja Böndebileet osana 100-vuotisjuhlintaa ★

Satavuotias Keinuhongan tila juhlii keskiviikkona 17.7. Juhlailta alkaa historiakatsauksella ja Matti Jaakkolan haastattelulla, jossa kuullaan myös tilan vanhan isännän syksyllä julkaistavasta elämäkerrasta.

Keinuhongan ensimmäinen isäntä oli Matin isä Toivo. Matti Jaakkola viljeli tilaa 32 vuotta, kunnes luovutti tilanpidon pojalleen vuonna 1996. Monessa mukana ollut Matti Jaakkola toimii edelleen kotiseutukierrosten asiantuntevana oppaana.

Tilan nykyinen isäntäpari Kalle Jaakkola ja Suvi Siljander kertovat tilan nykypäivästä. Illan musiikista vastaavat Milana Misic, joka laulaa äitinsä Laila Kinnusen vanhoja hitti-iskelmiä, ja Konsta Hietanen. Tapahtuma on samalla tämänvuotinen Böndebileet.

Juhlaviikko alkaa jo lauantaina 13. heinäkuuta, jolloin on klo 14 Vanhan isännän perinteinen kyläkävely Auttoisilla. Tiistaina 16.7. kirjailija Virpi Hämeen-Anttila esittelee klo 14 uusinta romaaniaan Sarastus, joka on ensimmäinen osa Synnyinmaa–sarjaa. Kirja on omistettu padasjokelaisille. Esittelyn jälkeen Hämeen-Anttila signeeraa kirjojaan.

Scroll to Top