Kotihoitoperheet aamiaisella ★

Kotihoidossa olevia lapsia huoltajineen ja kunnan varhaiskasvatuksesta vastaavat koontuivat jälleen aamiaiselle Kuntalaan viime viikolla.

– Kokoonnumme näille varhaiskasvatuksen aamukahveille kolmatta kertaa ja kolmatta kertaa tilaisuusuudessa esitellään myös uusi kunnanjohtaja, sanoi avoimen varhaiskasvatuksen hanketyöntekijä Hanna-Mari Salmi tervetulotoivotuksessaan.

Kunnanjohtaja Juha Rehula totesi puheenvuorossaan, että viranhaltijat eivät ole kunnantalolla it­seään varten.

– Me olemme täällä sen vuoksi, että me pyöritämme niitä palveluja, joita kuntalaiset tarvitsevat.

Rehula kertoi, että kuntaan kuuluu tällä hetkellä hyvää.

– Täällä on hyvä henki ja ammattilaiset töissä. Teitä täällä olevaa väkeä kiinnostaa varmaankin eniten avoimen varhaiskasvatuksen tulevaisuus: olen huono lupaamaan mitään, mutta kyllä se jatkuu hankkeen päätyttyäkin tavalla tai toisella.

Hyvinvointijohtaja Pauliina Koskela kertoi, että hänen virkaansa kuuluu yhtä sun toista, sillä lopulta kaikki asiat vaikuttavat hyvinvointiin.

– Toimin muun muassa kunnan yhteyshenkilönä Päijät-Soten suuntaan ja vien mielelläni lapsiperheiden viestejä eteenpäin siitä, mikä täällä on hyvin tai mikä huonosti. Laitakaa sähköpostia tai soittakaa.

Hollolan seurakunnan lastenohjaaja Katri Mikkola esittäytyi tilaisuudessa. Padasjoen ja Kuhmoisten kappeliseurakunnissa työskentelevä Mikkola kertoi, että seurakunnalla on joka keskiviikkoaamuisin perhekahvila Olkkarissa ja joka toinen torstai iltaperhekahvila Palotalolla.

Myös uusi varhaiskasvatuksen ohjaaja Tiia Koivusilta esittäytyi.

Tilaisuus päättyi Asikkalan musiikkiopiston muskarihetkeen.

Scroll to Top