Polygon Oy tutkii srk-kodinsisäilman ★

Kirkkoneuvosto päättää ostaa Työterveyspalvelut Pihlajalinna Oy:ltä 1.1.2024 alkaen koko Hollolan seurakunnan henkilöstölle. Samalla kirkkoneuvosto päättää irtisanoa Työterveyspalvelusopimuksen Työterveys Wellamon kanssa päättymään 31.12.2023. Talouspäällikkö valtuutetaan allekirjoittamaan Työterveys Pihlajanlinna Oy:n kanssa tehtävä sopimus.

Hollolan seurakunta ottaa vastaan testamenttilahjoituksen, joka sisältää sisältää tilitalletuksia ja sijoituksia yhteensä noin 340 000 euroa sekä velattoman rivitalo-osakkeen Hollolasta.

Hämeenkosken kappeliseurakunnan seurakuntamestarin hakuprosessi on käynnistetty ja työsuhde olisi hyvä alkaa jo 1.12.2023.

Padasjoen seurakuntakodin sisäilmatutkimukset suorittaa Polygon Finland Oy. Seurakuntakoti asetettiin 18.9. tilapäiseen käyttökieltoon. Neuvoston mukaan sisäilman puhtaudella on vaikutusta tiloissa toimimiseen.

Scroll to Top