S-marketin kattoremontti valmistuu syyskuussa, lokakuussa alkaa sisätilojen uudistaminen ★

S–marketilla alkoi remonttiputki juhannuksen alla. Myymäläkiinteistön kattoa korjataan parhaillaan ja remontin valmistuttua alkavat uudistustyöt sisätiloissa.

S–marketin katto uusitaan. Työmaa on näkyvä, muttei vaikuta myymälässä asiointiin. Urakan on määrä valmistua syyskuussa.
Kattoremontin valmistumisen jälkeen, lokakuun alussa, uudistustyöt alkavat S–marketin sisätiloissa.

Se taas vaikuttaa jonkin verran asiointiin, mutta kauppa pidetään avoinna koko uudistustyön ajan, kertoo S–ryhmäpäällikkö Erja Kaila.

Sisäremontissa uusitaan kaikki kylmälaitteet. Myymälästä tulee uusien ovellisten kylmälaitteiden myötä energiatehokas.

Samalla myymälän järjestystä nykyaikaistetaan.

Samojen seinien sisäpuolella pysytään, mutta valikoimaa pystytään hiukan kasvattamaan ja asiakasneliöitä lisäämään, kun varastotiloista nipistetään vähän tilaa. Saamme kaivattua lisätilaa juomille ja pakasteille.

Kailan mukaan valikoimalisäystä on suunniteltu paikallisen asiakasdatan perusteella. Padasjokelaisten ja muiden Padasjoen S-marketia käyttävien ostoskäyttäytyminen siis vaikuttaa siihen, mihin kauppaneliöitä käytetään.

Remontin aikana tuoteryhmä kerrallaan siirtyy tilapäisesti pois paikoiltaan. Kalusteremontin pitäisi kuitenkin valmistua marraskuussa.

Investointisuunnitelmassa jo kauan

Osuuskauppa Hämeenmaan investointilistalla Padasjoen remontti on ollut jo kauan. Aikataulua tehtäessä ei vielä ollut tiedossa, että kilpailija lopettaa ja S–market on syyskuun alusta paikkakunnan ainoa kauppa.

Kattoremontissa tiilikate vaihtuu huovaksi. Samalla tukirakenteita vahvistetaan. Työn alla on marketin harjakatto-osuus, jonne tulee myös aurinkopaneeleita. Työmaa-alue on aidalla eristetty.

Pakettiautomaatti tuli ensin työmaa-alueelle

Postin pakettiautomaatti tuli kyllä aiemmin uutisoidun mukaisesti S–marketin ulkoseinään, mutta ei ollut heti 1.7. käytettävissä. Se oli nimittäin asennettu työmaa-alueelle. Aidatun alueen sisäpuolellehan ei kenelläkään ulkopuolisella ole mitään asiaa niin kauan kuin kattoremontti kestää.

Tässä on tapahtunut valitettava tietokatkos. Urakoitsija ja Postin edustaja selvittelevät parhaillaan, mihin automaatin voisi väliaikaisesti siirtää, totesi S–ryhmäpäällikkö Erja Kaila Osuuskauppa Hämeenmaasta maanantaina.

Se tulee todennäköisesti S-marketin tienpuoleiseen päätyyn.

Vielä maanantain aikana automaatti siirrettiin kaupan päätyyn.

Pakettiautomaatti asennettiin ensin työmaa-aidan taakse. Nopeasti se kuitenkin siirrettiin S–marketin Tauluntien puoleiseen päätyyn.


Lisätty kuvat ti 9.7. klo 14.00:

Remontti eteni heinäkuussa

Scroll to Top