Reserviläisten ampumapäivä Taruksella ★

Reserviläisliiton ampumapäivä järjestetään Padasjoella perjantaina 3.5. klo 9–16.

Päivä on suunnattu ammunnasta kiinnostuneille liiton jäsenille, joiden on mahdollista päästä ampumaan sekä kivääri- että pistooliradalla. Tapahtumaan on kutsuttu myös Reserviläisliiton yhteistyökumppaneita esittelemään toimintaansa ja tuotteitaan.

Päivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan huhtikuun alussa.

Naisjäsenille suunnattu liiton toimintapäivä SäRes–Centerissä Valkeakoskella järjestetään lauantaina 18.5. klo 10–18. Päivän ohjelma pitää sisällään airsoft-peliin tutustumista ja lääkintäkoulutusta.

Kuntokorttikampanja käynnistyy 1.4. Reserviläisurheiluliitto ja suomalainen liikunta- ja hyvinvointipalvelu HeiaHeia yhdistävät voimansa tukeakseen reserviläisten kenttäkelpoisuutta ja liikunta-aktiivisuutta. Kuntokorttikampanja kestää kuusi kuukautta, osallistumisohjeet löytyvät RESUL:n nettisivuilta.

Scroll to Top