Huom. jälleen paperilehden tilaajat!

22.2. lehtien osoitteiden tulostuksessa on ollut ongelmaa painossa; osa osoitteista on tulostunut lehtiin väärällä postinumerolla. Ongelman laajuutta ei vielä tiedetä.

Viimeksi samanlainen ongelma (lehti 23.11.2023) liittyi lehtipainon uuden postitusjärjestelmän käyttöönottoon ja osoitemustekirjoittimen virheelliseen ajoitukseen. Tuolloin kymmeniä osoitteita oli tulostunut väärillä postinumeroilla. https://padasjoensanomat.fi/2023/11/23/huom-paperilehden-tilaajat/

Padasjoen Sanomat painetaan Tuusulassa, painotalo Lehtisepät Oy.

Paperilehden kestotilaaja pääsee maksutta lukemaan puuttuvan paperilehden näköislehtenä rekisteröitymällä ja kirjautumalla verkkolehteen. Tunnusten aktivoimiseen tarvitaan sähköpostiosoite sekä tilaajan asiakasnumero, jonka voi tarvittaessa kysyä lehden asiakaspalvelusta sähköpostitse ilmoitukset@padasjoensanomat.fi

Tilaajille on myös varalehtiä toimituksessa, osoitteessa Koivutie 8. Puuttuvan lehden saa hakea ilmaiseksi! Jos ovi on lukossa, oven ulkopuolella olevasta vihreästä postilaatikosta löytyy lehtiä.

Scroll to Top