Urheiluapurahaa kahdeksalle ★

Sivistyslautakunta­ myönsi kannustusrahaa­ viidelle padasjokelaiselle alle 30-vuotiaalle, jotka ovat menestyneet kilpailuissa vähintään piirinmestaruustasolla. Lisäksi myönnettiin harkinnanvaraista urheilija-apurahaa kolmelle henkilölle, jotka ovat menestyneet arvokisoissa aikuisten sarjoissa.

Kunnan hallintosäännön (26 §) mukaan sivistyslautakunta päättää toimialansa avustusten myöntämisestä.

Nuoren urheilijan kannustusrahaa ovat hakeneet saavutustensa perusteella yleisurheilija Celina Salonen, ampuja Lauri Syrjä, jääkiekkoilijat Nici Salonen ja Oskari Ahonen sekä hiihtäjä Luka Wallenius. Aikuisurheilijoista Mari Engberg on menestynyt voimanostossa, Hanna Mertsalmi motocrossissa ja Mari Pukarinen polkupyöräendurossa. Avustussummat olivat tänä vuonna suuruudeltaan 300–600 euroa.

Scroll to Top