Päijät-Rasti järjestää Hisu-kisat loppiaisena ★

Päijät-Rastin ensi vuoden toimintakausi alkaa sähäkästi jo loppiaisena, sillä pieni, mutta aktiivinen hiihtosuunnistuksen harrastajaporukka järjestää Padasjoella Loppiaishisun.

Loppiaishisu on samalla koko Etelä-Suomen hiihtosuunnistuskisakauden aloitus Saksalan kartanon pelloilla, niityillä ja puistoissa. Kisa hiihdetään kartanon ympäristössä, joka on todettu kansallisesti arvokkaaksi kulttuurihistorialliseksi alueeksi. Muutama kilpailusarja pääsee leimaamaan rastin kansallisen herättäjämme Adolf Ivar Arwidssonin syntymäkodin paikalle pystytetyn muistomerkin vieressä.

Kilpailun järjestelyt on pyritty tekemään mahdollisimman kevyesti, iltarastien tapaan. Kisa-aamun jonottamisen voi välttää ilmoittautumalla sähköpostilla etukäteen. Jokainen voi päättää sitten kisa-aamuna tulostaan, kun näkee, millainen päivä on valkenemassa.

Seura järjestää Iltarasteja tuttuun tapaan kesäkaudella vuorotiistain Padasjoella ja Kuhmoisissa. Loppuviikon samoja rasteja on mahdollisuus etsiä omatoimisesti tulostamalla kartan seuran nettisivuilta löytyvästä linkistä.

Jukolan viesti järjestetään ensi kesänä Kauhavalla ja sinne suunnistusseuran on tarkoitus osallistua vähintään yhdellä Jukola- ja yhdellä Venlajoukkueella.

Kokouksessa muistettiin pienellä stipendillä seuran junioreita sekä suunnistuksen saralla monin tavoin aktiivisesti vaikuttanutta Eero Lampea, jolla oli merkkipäivä 2.12.

Kokouksessa muistettiin seuran junioreita, Niko Kalliois­ta ja Eemeli Perälää.

Etualalla istuva Jukka Luukko toi kokoukseen näytille tukun viime kaudella saavuttamiaan­ veteraanisarjan mitaleja.

Vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi edelleen Marika Liikolan.

Scroll to Top