Isänpäiväpeuhu sai lapset ja isät liikkeelle ★

Padasjoella järjestettiin pitkästä aikaa Isänpäiväpeuhut. Tapahtuman järjestelyistä vastasivat kunnan hyvinvointipalvelut, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Padasjoen yhdistys sekä Padasjoen Vanhempainyhdistys.

Kullasvuoren koulun saliin oli isänpäivän aattona lauantaina järjestetty kaikenlaista kivaa touhua perheille, isille ja lapsille.
Eteisaulassa soi musiikki ja diskovalot vilkkuivat, mutta suurin osa tapahtumaan tulleista peuhasi liikuntasalissa roikkuen köysissä, heitellen palloa tai sählyä pelaten.
Sää oli harmaa ja sateinen, kuten vuodenaikaan kuuluu.

– Hienoa, että tällainen tapahtuma on järjestetty. Lapset tykkäävät tuohuta isossa salissa. Täältä löytyy monenlaista aktiviteettia, jota kotona ei voi tehdä. Aamulla ehdimme jo ulkoilla ja loppupäivän voikin sitten löhöillä sohvalla hyvällä omallatunnolla, kommentoi eräs vanhemmista.

– Varmasti tämä lauantaipäivä on parempi kuin sunnuntain isänpäivä, silloin perheillä on omia perinteitä, mennään ukkia moikkaamaan ja muuta sellaista, kommentoi tapahtuman puuhamies Paavo Malaste hyvinvointipalveluista.

Paavo oli askarrellut 54 kunniakirjaa ja pinssiä isille ojennettaviksi.

Lapset saivat kotiinvietäviksi heliumilmapalloja.

Viidesluokkalaiset Jasmin, Lumi, Taika, Pinja ja Saara keräsivät varoja leirikouluun pitämällä tapahtumassa puffettia.

– Saara ja äidit ovat leiponeet myytäviä. Hittituote on ollut korvapuusti, ne loppuvat ihan kohta, totesivat myyjättäret tuntia ennen peuhun päättymistä.

Scroll to Top