11 hakijaa hallintojohtajaksi ★

Padasjoen kunnan hallintojohtajahaku päättyi 9.11. Hakemuksia tuli yhteensä 11. 

Mukana on nykyinen määräaikainen hallintojohtaja Jyri Mäntylä, joka aloitti elokuussa. 

Muita hakijoita ovat kasvatustieteen maisteri Olli-Pekka Herola Korpilahdelta, terveystieteiden maisteri Pilvi Österman Espoosta, tradenomi Pirita Koskinen Lahdesta, kirjapainoteknikko Timo Marttinen Heinolasta, hallintotieteiden kandidaatti Noora Tammilehto Tervakoskelta, OTK Erik Semenius Helsingistä, hallintotieteiden maisteri Anne Murtonen Hämeenlinnasta, filosofian maisteri Riku Immonen Akaasta, hallintotieteiden maisteri Pauliina Österberg Lempäälästä ja ekonomi, KTM Piia Olkinuora Hämeenlinnasta. 

Valintatyöryhmä suorittaa haastattelut loppuviikosta. Asia on kunnanhallituksen seuraavalla esityslistalla samoin kuin satamayrittäjän vallinnasta tehty valitus ja Tapiolantien kahden vuokrarivitalon purku.


Muokattu 15.11.2023: Lisätty viimeinen kappale.

Scroll to Top