Eeva-Riitta Kusmin jatkaa Keskustan johdossa ★

Keskustan Padasjoen kuntayhdistys ry:n syyskokous pidettiin 31.10. Kuntalan valtuustosalissa. Kokouksen puheenjohtajana toimi kuntayhdistyksen puheenjohtaja Eeva-Riitta Kusmin.

Kokouksessa käsiteltiin syyskokoukselle kuuluvat asiat; hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 sekä tehtiin henkilövalinnat kuntayhdistyksen tehtäviin. Lisäksi keskusteltiin ajankohtaisista poliittisista teemoista niin valtakunnan kuin paikallispolitiikan tiimoilta.

Toimintasuunnitelmaan kirjattiin, että kuntayhdistys osallistuu tarvittaessa tammikuussa 2024 pidettävien presidentinvaalien kampanjointiin. Lisäksi toukokuussa oleviin europarlamenttivaaleihin osallistutaan järjestämällä ehdokkaille vaalitilaisuus vaalikiertueen aikana. Eurovaalien toimintaan palataan kevään kokouksen yhteydessä. Loppuvuodesta 2024 aloitetaan vuoden 2025 kevään kunta- ja aluevaalien suunnittelu. 

Vuodelle 2024 kuntayhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Eeva-Riitta Kusmin, varapuheenjohtajaksi Pasi Ahola ja sihteeriksi Suvi Ahola. Kuntayhdistyksen hallituksen muina jäseninä toimivat ensi vuoden ajan Jukka Suomaa, Heli Ojala, Paavo Luukka ja Pirkka Ahola. Piirihallitukseen Padasjoen kuntayhdistyksen edustajaksi valittiin Jukka Suomaa ja varalle Pirkka Ahola.

Scroll to Top