Syyslomaviikon ohjelma veti väkeä ★

Syyslomaviikon ohjelma käynnistyi hyvinvointipalveluiden ja Padasjoen koulujen vanhempainyhdistyksen ideoimalla Koko kylä retkeilee –tapahtumalla. Nuijamiehenkololla oli makkaratulet odottamassa paikalle saapuvia retkeilijöitä.

– Laavulle kokoontuikin parikymmenpäinen retkeilijäjoukko, pienimmät olivat parivuotiaita. Parituntinen sujui mukavasti kuulaassa syyssäässä makkaraa ja lettuja paistaessa, ja lähiluontoon tutustuessa, kertoo kunnan liikuntakoordinaattori Mari Engberg.

Maanantaina lomaviikko jatkui retkellä Helsinkiin. Linja-auto vei yli 30 hengen joukon Pasilan Triplaan, josta osa jatkoi matkaa Helsingin keskustaan. Päivä kului ostosten, elokuvien ja museoiden parissa.

Tiistaina oli vuorossa vesipeuhula ja elokuvailtapäivä, joihin osallistui tusinan verran alakoululaisia.

Keskiviikko-torstaiyölle suunniteltu yläkoululaisten yönuokku vaihtui pitkään iltanuokkuun, jota vietettiin pizzoja leipoessa. Torstaina pidettiin Nuokulla lettukestit, ensin alakoululaisten ja sitten yläkoululaisten kesken.

Torstai-iltana uimahallille suuntasi 21 vesileiriläistä, jotka viettivät yön uimahallilla erilaisten vesiaktiviteettien parissa.

Lomaviikon päätteeksi perjantai-iltana nuoriso suuntasi Lahteen Gettomasan keikalle. Nuokun ohjaajat Paavo ja Laura olivat keikkareissulla Lahden Suurhallissa luotsaamassa 15 nuorta ikärajattomassa musiikkitapahtumassa.

Scroll to Top