Pirjo Ala-Hemmilä valittu rehtoriksi ★

Padasjoen yhtenäiskoulun ja lukion uutena rehtorina aloittaa 1.11.2023 Pirjo Ala-Hemmilä. Koulutukseltaan hän on luokanopettaja ja opinto-ohjaaja ja työskennellyt opetus- ja ohjausalan työtehtävien lisäksi aikuiskoulutus- ja konsultointitehtävissä. Viimeisin työ on ollut Keskustan Pirkanmaan piirin toiminnanjohtajuus Tampereella.

Määräaikaan mennessä hakemuksen jätti 10 hakijaa, joista 9 oli muodollisesti kelpoisia. Haastatteluryhmä, johon kuuluivat sivistyslautakunnan puheenjohtaja, sivistysjohtaja ja rehtori, haastatteli viittä hakijaa. Ryhmä oli yhtä mieltä siitä, että KM Pirjo Ala-Hemmilä omaa koulutuksensa, työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa sekä haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvioinnin perusteella parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.  

Päätöksen teki sivistysjohtaja.

Ala-Hemmilällä on pitkä kokemus kuntapuolelta paikallispolitiikassa. Aiemmassa kotikunnassaan Asikkalassa hän toimi kunnanvaltuustossa ja -hallituksessa. Tampereen Koivistonkylään hän on kiinnittynyt puolisonsa houkuttamana Päijät-Hämeestä.

Scroll to Top