PaHus sai avustusta OP:lta radiopuhelimiin ★

Padasjoen hevosurheiluseura PaHus piti syyskokoustaan lauantaina Kekkalan tilalla Maakeskessä.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Teea Hakulinen. Hallituksessa jatkavat Nea Hartman varapuheenjohtajana, Johanna Lahti jäsensihteerinä/sihteerinä ja Anna Mäkipää rahastonhoitajana. Varsinaisena jäsenenä hallitukseen valittiin uutena Krista Kupari. Varajäseninä toimivat ensi vuonna Miia Kouvalainen ja Juha-Pekka Tinnilä.

Yhdistyksen jäsenmaksut säilyivät entisen suuruisena: seniorijäsenen ja kannatajajäsenen jäsenmaksu on 10 euroa ja juniorin 5 euroa. Suomen ratsastajainliiton seniorijäsenmaksu on 56 euroa ja juniorilta 49 euroa. Perheenjäsen seniorimaksu liitolle on vuodessa 28 euroa ja vastaava junnumaksu 24,50.

Myös seuratuki pysyy samansuuruisena. Seuratukea voivat hakea yhdistyksen jäsenet kilpailuista tai koulutuksesta aiheutuneisiin kuluihin.

Pyhäinpäiväviikonloppuna kahdet kisat

Kuluvan vuoden toimintakertomuksessa mainitaan, että PaHuslaiset ovat käyneet huhtikuussa Hevoset-messuilla Tampereella ja kesällä seura järjesti kaikille avoimia ohjattuja jumppa- ja kehonhuoltotunteja Kullasvuoren lähiliikuntapaikalla. Lisäksi seura on järjestänyt matkaratsastuskoulutustilaisuuden ja useita matkaratsastusharjoituksia vuoden aikana.

Tämän vuoden huipentuma on vielä edessä parin viikon päästä pyhäinpäiväviikonloppuna. Lauantaina 4.11. järjestetään matkaratsastuskilpailut Halloween teemalla Taruksella ja heti seuraavana päivänä sunnuntaina 5.11. matkaratsastuksen harjoituskilpailut niin ikään Taruksella. 

Valmistautuminen matkaratsastuskilpailujen järjestämiseen on hyvällä mallilla, mutta vielä ennen kisoja, 1.11. järjestetään nyrkkipaja, jossa tehdään merkkejä ja opasteita kisoihin. Ilmoittautumiset sekä varsinaisiin että harjoituskisoihin päättyvät vasta 29.10., joten vielä ei tiedetä osallistujien määrää. Hallituksen varajäsen Miia Kouvalainen on juuri valmistunut matkaratsastustuomariksi, joten tuomarikin kisoihin löytyy omasta takaa.

OP Järvi-Häme mahdollisti tuellaan seuralle radiopuhelinten hankinnan. Radiopuhelimet pääsevät tositoimiin ensimmäistä kertaa tulevissa matkaratsastuskisoissa. Nämä kätevät kapineet mahdollistavat tiedottamisen usealle henkilölle samanaikaisesti laajalla, jopa 5 kilometrin kantavuusalueella.

Kilpailurupeaman jälkeen on aika heittäytyä vapaalle ja PaHus viettää pikkujouluja marraskuun loppupuolella tai joulukuun alussa. Ainakin jouluruokailun ja kepparikisat sisällään pitävistä pikkujouluista kutsut lähtevät jäsenistölle lähiaikoina.

Myös ensi vuonna paljon toimintaa

Ensi vuonna on tarkoitus järjestää retkiä ja matkoja hevostapahtumiin sekä järjestää ja tarjota kursseja ja koulutusta jäsenille. Yhteistyössä toimiminen lähikuntien hevosseurojen ja tallien kanssa kuuluu edellisvuosien tapaan seuran toimintaan. Lapsille ja nuorille suunnatun hevoskerhon sekä matalan kynnyksen hevospäivien järjestämistä pohditaan. Toimintasuunnitelmaan kuuluvat myös matkaratsastuskilpailut ja -harjoitukset, vaellusratsastuksen sekä kehonhuollon järjestäminen ratsastajille ja muille tarvitseville.

Padasjoen Hevosurheiluseuran tarkoituksena on edistää liikuntaa ja siihen liittyvää kansalaistoimintaa, jotta erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä olisi mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua tai liikuntaan liittyvää yhdistystoimintaa.

Vuonna 2012 perustetun seuran tavoitteena on harrastustoiminnan kehittäminen niin ratsastus- kuin ravipuolella ja tarjota mukavaa yhdessäoloa. 

Scroll to Top