Iltaperhekerho muutti Palotalolle ★

Seurakunnan iltaperhekerho kokoontui viime torstaina ensimmäistä kertaa Mannerheimin lastensuojeluliiton kerhotiloissa Palotalolla.

Seurakunnan perhekerhot ovat kohtaamispaikkoja, jossa jaetaan arkea ja tuetaan perheitä kristillisessä kasvussa.

Joka toinen torstai, parillisilla viikoilla kokoontuvaan iltaperhekerhoon ovat tervetulleita lapsiperheet isovanhempia myöten. Kaksi tuntia kestävä perhekerho alkaa klo 17.00, jotta myös työssäkäyvät pääsisivät paremmin mukaan. Kerhossa tarjotaan maksuton iltapala.

Seurakuntakodin mentyä käyttökieltoon myös iltaperhekerho joutui etsimään kokoontumistilan muualta.

– Aluksi meille ehdotettiin Pappilan salia kokoontumistilaksi, mutta siellä olisimme joutuneet siivoamaan aina lelut ja muut tarvikkeet pois. Tämä MLL:n tila on meille ihan ihanteellinen, täällä on lelut valmiina ja paljon lapsiystävällistä tilaa touhuta, kertoo kerhoa pitävä Hollolan seurakunnan lastenohjaaja Katri Mikkola.

Myös keskiviikkoaamupäivisin kokoontuvan seurakunnan perhekerhon kokoontumispaikka vaihtui seurakuntatalolta Keskustiellä sijaitsevaan Olkkariin. Olkkarissa perhekerho kokoontuu joka keskiviikko klo 9.30–11.30.

Mikkola toivoo, että useam­mat löytäisivät tiensä seurakunnan perhekerhoihin.

– Lapsille on leikkikavereita ja uusia leluja leikittäväksi, aikuiset saavat juttuseuraa ja vertaistukea.

Kun vielä Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekerho kokoontuu Palotalolla edelleen maanantaisin klo 9.30-11.30, on lapsiperheille tarjolla kolme kertaa viikossa mukavaa vaihtelua arkeen ja kotona oleiluun.

Scroll to Top