Kamarikuoro Kuhmoisten kanssa ★

Padasjoen kanttoriresursseista on juuri sovittu. Lauri Palo ja Kuhmoisten kanttori Hannele Erola vastaavat pääosin Padasjoen kanttorintehtävistä: he pyrkivät rytmittämään vapaansa niin, että eivät olisi samaan aikaan viikonloppuvapaalla. Erola toimii Padasjoella tarvittaessa keskiviikkoisin päivällä olevissa hartauksissa ja muissa tilaisuuksissa, Palo puolestaan koko torstaipäivän. Hänellä on myös entiseen tapaan torstaisin Päiväkuoro ja Perinnekuoro johdettavinaan.

Kanttori on käytettävissä 1–2 kertaa kuussa hartauksissa sekä Pihlajakodilla että Visapuistossa. Lisäksi kanttori on mukana Olkkarilla tiistaisin 1–2 kertaa kuussa laulattamassa.

– Kirkkokuoro ei jatkane toimintaansa, vaan laulajilla mahdollista siirtyä Päiväkuoroon tai Kuhmoisten-Padasjoen yhteiseen kamarikuoroon, jota pyritään käynnistelemään projektiluontoisesti sikäli, kun laulajia saadaan kasaan. Tästä voi tiedustella Hannelelta ja Laurilta lisää, kertoo johtava kanttori Jussi Keltakangas.

– Hannele ja Lauri vastaavat yhdessä Padasjoen konserttien järjestämisestä, näin huomioimme Kuhmoisten ja Padasjoen konsertit eräänlaisena kokonaisuutena. Toivomme, että ihmiset löytävät jatkossa yhä paremmin kuuntelemaan konsertteja myös naapurikappeliseurakuntaan.

Kirkollisten toimitusten ja jumalanpalvelusten osalta jatketaan niin kuin tähänkin asti. Johtava kanttori vierailee jatkossakin Padasjoella silloin tällöin messuissa ja Olkkarilla.

Scroll to Top