Sahan vuokrahinnat ★

Tekninen lautakunta päätti Mainiemen sahan vuokrahinnoista 30.1. Taksa on voimassa toistaiseksi 1.4.2024 alkaen.

Mainiemen sahan lyhytaikaisista tapahtumista ei peritä vuokria, jos kyseessä on padasjokelaisten rekisteröityjen yhdistysten tai valtion ja hyvinvointialueen ilmaistilaisuudet. Myös hyväntekeväisyystapahtumat ovat maksuttomia.

Yritykset ja yhdistykset, joilla on kaupallista toimintaa, maksavat vuokraa arkena 200 ja viikonloppuna 400 euroa päivässä. Yksityishenkilöiltä vuokra on arkena 100 ja viikonloppuna 200 euroa päivältä.

Mahdollisesta anniskelusta maksetaan vuokraa 400 euroa.

Kunta edellyttää, että käyttäjä siivoaa tilan käyttönsä jälkeen siihen kuntoon kuin se oli ennen tilaisuutta. Siivous ja tilan mahdolliset ennakkovalmistelut laskutetaan tarvittaessa vuokraajalta.

Tilasta peritään aina kahden päivän vuokra, jos tapahtuma kestää yli klo 24 tai siivous tehdään vasta seuraavana päivänä.

Kesäkautta koskevat tilaperuutukset tulee tehdä viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa. Mikäli peruutuksia ei tehdä, peritään tilasta taksan mukainen maksu.

Tekninen johtaja päättää erillisestä hakemuksesta vapautuksen sahan vuokran perimättömyydestä ja taksan summista perustelluista syistä. 


Scroll to Top