Vuosi 2024 on liikuntahaastevuosi ★

Monena vuonna tammikuussa on ollut jokin liikuntaan liittyvä haaste, kuten kilometrikisa. Nyt kunnan hyvinvointipalvelut haluaa kuitenkin haastaa kuntalaisia liikkumaan ja tutustumaan uusiin lajeihin vuoden 2024 jokaisena kuukautena. Tulossa on joka kuukaudelle oma teema, ja kuukausittain järjestetään jotakin teemaan liittyvää ohjelmaa.

Tammikuun teemana on talviliikunta, ja vuosi aloitetaankin heti uudenvuodenpäivänä ulkoilutreffeillä Ahjolan liikunta-alueella. Tammikuun aikana hyvinvointipalvelut esittelee myös kunnan latureitistöä ja luistelumahdollisuuksia.

Haastevuotta varten on Instagramissa uusi profiili nimeltään liikkuvapadasjoki24, johon tiedotus ja kuvat haastevuoden varrelta keskitetään. Jokaisen kuukauden haasteesta tiedotetaan toki myös kunnan muissa sosiaalisen median kanavissa ja Padasjoen Sanomissa.

Scroll to Top