Torstaina lokakuun 25. päivänä 1973 ★

Hämeen läänin uusi maaherra Valdemar Sandelin suoritti ensimmäisen vierailunsa Padasjoelle. Maaherra suoritti Taulun uuden teollisuusalueen virallisen avauksen ja tutustui Oy Intermiljöö Ab:n ja Padasjoen Metalli Oy:n teollisuushalleihin.

Ikäluokat pienenevät – 32 nuorta miestä kutsunnassa. A1-luokkaan kelpuutettiin 12, A2-luokkaan 9 ja B-luokkaan 4. Rauhanaikaisesta palveluksesta vapautettiin yksi. Uusintatarkastukseen määrättiin 5 ja kahdelle annettiin lykkäystä.

Padasjokelaispelaajat yllättivät iloisesti pm-pingiskisoissa, jotka ensimmäisen kerran 20 vuoteen järjestettiin Lahden ulkopuolella. Samaten ensimmäistä kertaa 20 vuoteen tuli mitaleita muillekin kuin lahtelaisille; padasjokelaiset valtasivat niistä suurimman osan. Kummastus on sitä suurempi, kun pelaajamme ovat treenanneet vasta yhden vuoden tosissaan kunnanjohtaja Komulaisen johdolla.

Scroll to Top