Satamasopimus allekirjoitettu ★

Satama-alueen uudeksi yrittäjäksi valitun Lomilla Oy:n toimitusjohtaja Marko Huttunen kävi Kuntalassa allekirjoittamassa vuokra- ja palvelusopimuksen tiistaina. Sopimus on voimassa kolme vuotta maaliskuusta 2024 alkaen ja sen jälkeen sovittaes­sa yksi vuosi kerrallaan yhteensä kolmen vuoden ajan.

Sopimukseen kuuluu ravintola, huoltorakennus, polttoaineenjakelupiste sekä 240 laiturivenepaikkaa ja 24 paaluvenepaikkaa. Kunnalle tilitetään 50 % kausipaikkamaksuista, vierasvenepaikkamaksut vuokralainen saa pitää omana tulonaan.

Kunta teettää kevään aikana pintaremontin ravintolaan sekä tarpeelliset huollot laitureille ja valaisimille. Kunta vastaa laitureiden, septipumppujen ja polttoainesäiliöiden kunnosta, vuokralainen alueen yleisilmeestä.

Vuokralainen sitoutuu tuottamaan satamapalveluja ja vähimmäisaukioloaikoja. Satamassa toimii jatkossakin kunnan matkailuinfo.

Scroll to Top