Uimahallilla palohälytys

Uimahalliin hälytettiin palokunta rakennuspalo­epäilyn vuoksi maanantaina puoli yhdeksän aikaan. Koululaisryhmä joutui savun vuoksi poistumaan altaasta kesken kaiken.
Tulta ei kuitenkaan löytynyt, vaan savun aiheuttajaksi paljastui kärvähtänyt lämmityslaite. Palomiesten tehtäväksi jäi allastilojen tarkastus ja tuuletus. Kunta tiedotti myöhemmin, että halli on suljettu huoltotoimien takia 4.–5.12. Kuntosalille pääsee avainkortilla.

(Juttu päivitetty 5.12.2023 klo 12.35)


4.12. Lisätty uimahallin facebook-kommentti klo 15.25:

Uimahalli Jokihelmi on poikkeuksellisesti suljettu 4.–6.12.2023 teknisten ongelmien vuoksi! Tiedotamme lisää myöhemmin. Huom! Kuntosalille pääsee henkilökohtaisella avainkortilla.

https://www.facebook.com/uimahallijokihelmi

4.12. Lisätty tarkennus klo 9.30:

Pelastuslaitos tiedottaa: Päijät-Häme, Padasjoki/Padasjoki, Tammitie, rakennuspalo: keskisuuri, 04.12.2023 08:46:06, 04.12.2023 09:29:32, Uimahallissa ei rakennuspaloa, lämmityslaite aiheuttanut käryn. Pelastuslaitos tarkastanut ja tuulettanut tilan.

Tänä aamuna puoli yhdeksän jälkeen koululaisryhmä joutui poistumaan kesken kaiken altaasta, kun allastilaan alkoi tupruttaa savua. Koululaiset joutuvat poistumaan pikaisesti vedestä ja pukeutumaan kuntosalin puolella. Paikallinen palokunta tutkii parhaillaan mistä savu on lähtöisin. Allastilasta poistetaan myös savua puhaltimen avulla.

Scroll to Top