Padasjoen touhuista ★

Kesälomalaisena ja muutenkin Padasjoen asioita seuraavana huomaan, että teillä taitaa mennä nyt hyvin, kaaoksesta kun olette selvinneet. Olette saaneet uusia virkamiehiä kuntaanne ja tuolla kylillä kulkeneena korviini kantautuu vain positiivista palautetta.

Kunnanjohtaja on tarttunut ripeästi toimeen asioiden eteenpäinviemisiksi ja tutustumalla eri kyliin vuorollaan. Se on positiivista, tulee kyläläisten mielipiteet huomioitua. Olette kuulemma tehneet erittäin onnistuneen valtuustoretkenkin kunnan kehittämisen kannalta.

Teknisellä johtajalla on myös työntäyteinen omakin sarka kuokittavana, kun jostain syystä oli vähän jäänyt tekemättömiä töitä rästiin. Hallintojohtajalla on omat työnsä, onhan hän kunnanjohtajan avustava oikea käsi.

Mielenkiinnolla seuraamme, kuinka Laivarannan uudet yrittäjät otetaan vastaan ja miten yhteistyö kuntalaisten ja heidän kanssaan alkaa sujumaan, veneilijöitä unohtamatta.

Muuten touhu jossain asioissa on vähän outoa: onko Padasjoella päättäjät vähissä, kun kunnanhallituksessa istuu lautakuntien jäseniä ja jopa puheenjohtaja? Muistetaanko aina jääviysasiat? No kyllähän varmaan jokainen roolinsa muistaa.

Ei muuta kuin hyvää syksyn jatkoa kaikille. Tehkää luottamushenkilöt virkamiesten kanssa yhteistyötä tulevien vaikeiden asioiden eteenpäin viemiseksi esimerkiksi näissä sote-asioissa. Ja kai se seurakuntakin osansa tarvii, mikäli lehtitietoihin on uskomista.

Mökkiläinen

Scroll to Top