Musiikkijuhla Helluntaitemppelillä

Helatorstaina 9.5. klo 14 järjestetään musiikkijuhla Fidan Eväät elämään –kampanjan tueksi Helluntaitemppelillä. Tilaisuudessa esiintyy Padasjoen ja Vääksyn yhdistetty kuoro Eeva-Liisa Tapanisen johdolla, säestäjänä Juhani Ahonen. Tilaisuudessa puhuu pastori Eero Virtanen, ja juhlassa on kahvitarjoilu.

Edellisvuosien tapaan vapaaehtoiset järjestävät vohvelikahvion ja lipaskeräyksen K-marketin ja S-marketin edustalla perjantaina 10.5. klo 10–16. Kauppareissun yhteydessä on mahdollista istahtaa hetkeksi kahvittelemaan.

Eväät elämään –kampanja kohdistuu Kongon demokraattiseen tasavaltaan, jossa sotilaalliset konfliktit ovat jatkuneet vuosikymmeniä. Silmitön väkivalta rikkoo niin ihmissuhteet, mielen kuin kehonkin. Fidan Kivusta voimaksi –toiminta tarjoaa seksuaalista väkivaltaa kokeneille kokonaisvaltaista hoitoa, johon kuuluu lääketieteellisen hoidon lisäksi psykologinen tuki. Musiikkijuhlassa kerätty kolehti ja vohvelikah­vion tuotto menee lyhentymättömänä kampanjan hyväksi.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu 50 maahan.

Scroll to Top