Padasjoen tikkaväki kokoontui pitkästä aikaa, edellisestä vuosikokouksesta oli ehtinyt vierähtää pari vuotta.
Asialistalla olikin seuran lopettaminen, mutta perustajajäsenen vetoomus sai toivotun kannatuksen:
– Kun olin aikanaan seuraa perustamassa keväällä 1977, toivoisin tietysti että toiminta ei vielä lakkaisi, vaan pyrittäisiin siihen, että saatais 50 vuotta täyteen. Se ei vaadi kuin kolme vuotta enää, vetosi Matti Mikkola, joka oli Lahden tikkapiirin asiantuntijaedustajana.
– Seurassa on kuitenkin harrastajia ja kilpailuissakin käydään, jolloin on mahdollisuus edustaa kotipaikkakunnan seuraa. Uusia jäseniäkin on juuri saatu. Toiminta ei minimissään hirveitä panostuksia vaadi ja lopettamisasiaan voidaan palata milloin tahansa uudelleen.
Mikkola huomautti, että yhdistyksen pyörittäminen vaatii käytännössä vain pari kokousta vuodessa ja harjoitukset on entiseen tapaan tiistaisin 10-salilla. Liitto ja piirikin luonnollisesti toivovat tikkaharrastuksen jatkumista Padasjoella.
– Lajinkin kannalta on seuran säilyminen on tärkeää. Padasjoki ei ole ainoa, jossa ei nuoria ole saatu enää toimintaan mukaan. Jos seuroja vähenee, se vaikuttaa valtionavustuksiin.
Kokousväestä suurempi osa oli jatkamisen kannalla. Epäilyksiä herätti lähinnä pieniin käynyt porukka ja tekijöiden puute, mutta sekin huoli väistyi, kun Auli Kallio suostui sihteeriksi:
– Jos jatko siitä on kiinni, niin ilman muuta.
Jarmo Lahtinen jatkaa puheenjohtajana ja johtokuntaan valittiin Lasse Latva, Pentti Leinonen, Auli Kallio ja Antero Taipale, varalle Juha Latva ja Petteri Lahtinen. Liiton ja piirin kokouksissa seuraa edustaa Pentti Leinonen, varalla Jarmo Lahtinen.
Lopettamisesta olisi pitänyt pitää vielä toinen kokous, jossa vähintään 2/3 olisi ollut toiminnan purkamisen kannalla. Lopetustilanteen aikanaan koittaessa Tikan omaisuus käytetään urheiluharrastuksen tukemiseksi paikkakunnalla.