Haetaan kesätyöntekijää

Lehden toimitukseen tarvitaan kesätoimittajaa, sekä ilmoitusmyyjää / asiakaspalvelijaa.

Toimittajan paikka on auki vakituisen toimittajan loman ajan. Työhön kuuluu tapahtumissa ja muilla juttukeikoilla käyminen, valokuvaaminen sekä kirjoittaminen. Lehden taittamisen osaaminen ja kuvankäsittelytaidot katsotaan hakijan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

Ilmoitusmyyjä on paikalla konttorin aukioloaikoina ja vastaa myös asiakaspalvelusta. Työhön kuuluu lehtitilausasioiden selvittämistä (tilaukset, osoitteenmuutokset, peruutukset ym.) sekä ilmoitusten vastaanottaminen, valmistus ja myynti. Verkkolehden päivittäminen on myös tuuraajan vastuulla. Adoben ohjelmistojen hallitseminen katsotaan hakijan eduksi, mutta ohjelmien käyttöön kyllä opastetaan.

Jos haluat tulla meille kesäksi tekemään paikallislehteä, ota yhteyttä: ilmoitukset @padasjoensanomat.fi


4.4.2024 Tuuraaja löytynyt, kiitos kaikille hakeneille.

Scroll to Top