Yrittäjien aamukahville ★

Kevätkauden ensimmäinen aamukahvitilaisuus pidetään torstaina 15.2. ravintola Modetissa. Kunnan ja yrittäjäyhdistyksen yhteistyössä järjestämät infopitoiset aamiaiset on otettu hyvin vastaan ja myös muut kuin yhdistyksen jäsenet ovat löytäneet runsaan aamupalapöydän ääreen.

– Myönteiset kokemukset käytänteestä siivittävät jatkamaan. Yrittäjille kokoontuminen on myös verkostoitumista sekä verkostojen ylläpitoa ja vahvistamista, tietää kunnan kehityspäällikkö Petri Jalkanen.

Viikon kuluttua aamukahdeksalta on koulutuskeskus Salpaus kertomassa yrityspalveluistaan. Maaliskuun aamukahveja isännöi ProAgria ja huhtikuussa on luvassa rahoitusasiaa.

Padasjoen Yrittäjien puheenjohtaja Birgitta Heino-Toivonen kertoo, että yksi kevään tilaisuuksista on tarkoitus pitää illansuussa, työpäivän päätteeksi:

– Jotkut sanovat, etteivät aamulla ehdi. Kokeillaan nyt sitten, olisiko esimerkiksi klo 17 hyvä aika.

Heino-Toivonen oli yhdessä sihteeri Eija Halosen kanssa Päijät-Hämeen Vaikuttajafoorumissa verkostoitumassa. Yksi hallituspaikka on vapautunut henkilökohtaisten syiden takia ja täyttöehdotuksia otetaan vastaan.

Sahtimarkkinoita valmistellaan jo täyttä häkää. Toripaikkojen myynti on jo avautunut ja jatkuu nyt aina markkinapäivään asti.

– Aiomme pitää infotilaisuuden, johon kutsumme kaikkia talkootöistä kiinnostuneita. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. lipunmyyntiin, parkkipaikanvalvojiksi ja järjestysmiehiksi.

Scroll to Top