Jalkapallon kyläturnaus on Vuoden urheiluteko 2023 ★

Sivistyslautakunta on valinnut Padasjoen vuoden 2023 urheiluteoksi Padasjoen Yritys ry:n jalkapallojaoston kyläturnauk­sen. Kunta kustantaa PadY:n kahdelle edustajalle illalliskortit Päijät-Hämeen urheilugaalaan 17.2.

Jalkapallon kyläturnaus kerää satamäärin väkeä Ahjolaan heinäkuun toisena lauantaina.

Vuoden urheiluteko -palkinnon tavoitteena on nostaa esille kunnan urheilun edistämiseen tähtäävää toimintaa. Kunta voi valinnassaan korostaa merkittävää urheilusaavutusta, vapaaehtoistyötä tai elämäntyötä urheilun hyväksi. Aiempina vuosina on palkittu yhdistyksiä ja yhteisöjä yhteisen hyvän tekemiseksi tai menestyneitä padasjokelaisia kilpaurheilijoita.

Kyläturnauksella oli viime kesänä juhlavuosi, kun turnauksia oli järjestetty jo 40 vuoden ajan. Kylätur­nauksesta on vuosien saatossa muodostunut yksi kesän suosituimmista liikuntatapahtumista Padas­joella, joka kiinnostaa myös yleisöä. Palkitsemisperusteissa todetaankin, että kyläturnaus kokoaa yhteen jalkapalloa harrastavat kuntalaiset, vapaa-ajanasukkaat ja muut lajista kiinnostuneet.

Scroll to Top