HotShots järjestää pipolätkäturnauksen helmikuussa

Padasjokelainen urheilujoukkue HotShots tiedotti maanantaina, että liekkipaidat palaa juurilleen, kun historian ensimmäinen HotShots Ulkojääturnaus valtaa Pappilanmäen pyhätön lauantaina 24.2.

Pelimuotona on kolme vastaan kolme ilman maalivahteja. Joukkueessa voi olla maksimissaan kuusi pelaajaa. Pelialueena on kaukalo puoliksi jaettuna.


– Kyseessä on erittäin matalan kynnyksen tapahtuma, vahvistaa Eetu Liljendahl HotShotsista.

– Turnauksen ideana on tuoda Padasjoelle tapahtuma, johon on tervetulleita kaikki ulkojäähöntsäilijät taitotasosta riippumatta. Kyseessä siis ”leikkimielinen” turnaus, joten hampaat irvessä ei tarvitse eikä pidäkään pelata.

Turnauksen suositusikäraja on 15–vuotiaista ylöspäin tai turnausjärjestäjän harkinnan mukaan.

Pakollisia varusteita ovat kypärä, luistimet ja maila. Lisäksi HotShots suosittelee vahvasti jääkiekkohanskojen, polvisuojien ja kyynärsuojien käyttöä.

Ilmoittautuminen on alkanut netissä. (HotShotsin Facebook-sivu) Tarkemmat säännöt julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

– Tapahtumassa on säävaraus. Mikäli turnausta ei kelistä johtuen pystytä järjestämään, sitä ei siirretä toiseen ajankohtaan.

Tällaista ns. pipolätkäturnausta ei ole Padasjoel­la järjestetty lähivuosina. HotShots kokeileekin, olisiko turnaukselle tilausta, kun ulkojäillä kuitenkin näkyy olevan porukkaa.

Tapahtuma on sekä katsojille että pelaajille ilmainen. Kenttäalueelle järjestetään myös pienimuotoinen puffetti, josta yleisö ja pelaajat voi päivän mittaan ostaa evästä.

– Lähes jokaisen HotShots–pelaajan ensikosketukset jääkiekkoon on tapahtunut juurikin Padas­joen ulkojäillä, joten paikka oli luonteva valinta.

Keväälle HotShots suunnittelee osallistumista salibandyturnauksiin, kesällä on jälleen edessä StreetHockey–kiertue. Myös loppukesästä jo perinteeksi muodostunut Etelä-Päijänteen StreetHockey –tur­naus järjestetään jälleen satamassa.

HotShots kävi uudenvuodenaattona Pappilanmäen kentällä pelailemassa keskenään jo legendaariseksi muodostuneen Talviklassikon.

Scroll to Top