Äänestyspaikkana toimii edelleen kirjasto

Keskusvaalilautakunta järjestäytyi osin uudelleen, sillä helmikuun kokouksessa lautakunnan sihteeriksi nimettiin hallintojohtaja Janne Tapola ja varasihteeriksi sivistysjohtaja Jouni Häkkinen.

Tapola ei ole kesän jälkeen ollut kunnan palkkalistoilla ja Häkkinenkin kohta jättämässä kunnan, joten keskusvaalilautakunta nimesi uudeksi sihteeriksi hallintojohtaja Jyri Mäntylän ja varasihteeriksi hallintosihteeri Pia Mustiston.

Vuoden 2024 presidentinvaalien vaalihuoneistona toimii entiseen tapaan kirjasto. Ensimmäinen äänestysmahdollisuus on jo keskiviikkona 17. tammikuuta, kun vaalien ennakkoäänestys alkaa.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 28.1. Jos toinen vaalikierros vaaditaan, sen ennakkoäänestys on 31.1.–6.2. ja vaalipäivä sunnuntai 11.2.

Laitosäänestys järjestetään entiseen tapaan Pihlajakodissa ja Visapuistossa. Kotiäänestyksen vaalitoimitsija on Pia Mustisto ja varalla Mari Engberg.

Ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijoita ovat Anu Arjala-Salo, Mari Engberg, Markku Lahtinen, Pirjo Salminen, Minna Siljander-Salo, Aarre Visanen ja Pia Mustisto.

Scroll to Top