Arvuuttele kuka pukkina –voita joulukinkku

Padasjoen yrittäjät järjestävät perinteisen joulunavauksen lauantaina 2.12. kylän raitilla klo 15–18. Heti tilaisuuden alkajaisiksi Keskustorin esiintymislavalle nousee paikallinen kolmen miehen orkesteri Yön sävel, joka esittää joululauluja. Noin klo 16 esiintymislavan valtaava Padasjoen harrastajateatteri esittää satunäytelmän Nasu ja joulupukki. Klo 17 on nuorison suosikki, rap-artisti Joacimin esiintymisvuoro.

TuoreTorin ylläpitämä torikahvila aukeaa jo klo 14 ja kahvilasta saatavilla glögiä, joulutorttuja, riisipuuroa ja erä joululeipiä.

Koko tapahtuman ajan paikalla on paloauto ja joulupukki kiertelee yleisön keskuudessa jakaen makeisia.

Talutusratsastusta lapsille poneillaan järjestää maakeskeläinen Keskimaan talli. Vastapäätä toria, Kauppakulman talossa lapset pääsevät koristelemaan kuusia.

Keskustorin myyntikojuissa on myynnissä monenmoista ja lisäksi Keskustien kivijalkamyymälöistä löytyy kaikenlaista kivaa pukinkonttiin. On turha mennä merta edemmäs, sillä omalta kylältä voi ostaa muun muassa kukkia, lahjatavaroita, käsineitä, huiveja, sukkia, monenlaisia neuleita sekä lahjakortteja hierontaan, hiustenleikkuuseen, jalkahoitoon tai vaikka lounaaseen.

Tapahtuma päättyy klo 18 näyttävään ilotulitukseen.

Joulupukkiarvaus

Perinteisesti joku Padasjoen yrittäjistä on pukenut joulupukin asun päälleen, niin myös tänä vuonna. Yllä olevassa kuvassa pukin parran takana lymyilevää yrittäjää ehtii veikata joulunavaukseen asti. Arpalipukkeita on saatavana Laakerista, Modetista, Aulin Hius&Kengästä, Pikantista, Ravinto­la Möröstä, Paperikeitaasta, Padaskukasta ja Annan eläinlääkäripalveluiden toimipisteestä Keskustieltä. Oikein arvanneiden kesken arvotaan joulukinkku.

Scroll to Top